Livet just nu

Jag funderar en del på vad som gör mig lycklig och vad som får mig att känna glädje. Jag befinner mig i en period av reflektion med en vilja att göra aktiva val. Kanske är det någon form av ålderskris eller så är jag äntligen tillräckligt gammal för att inse att det är jag som väljer det liv jag vill leva. Det kan vara stora och livsavgörande val till små val i vardagen.

Jag vill säga ja till sådant som får det att pirra i magen. Sådant som skrämmer men samtidigt får mig att känna mig förväntansfull. 

Jag vill vara en trygg punkt för mina barn och jag vill att de alltid ska känna sig älskade.

Jag vill springa på vackra platser och jag vill uppleva äventyr. 

Jag vill vara med människor som jag tycker om och som ger mig positiv energi. 

Jag vill vara nära havet. 

Jag vill maximera och leva livet fullt ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s