Mot Rockman


Landade på det officiella racehotellet i Sravanger med Sofia och Jonas redan i torsdags. Det är alltid en god idé att få en eller ett par dagar att landa innan race och att då få vara på plats är väldigt skönt.

Det blev en tidig morgon på torsdagen så efter burgarlunch på Døgnville och lite promenad runt gamla Stavanger så la vi oss för en välbehövlig power nap. Sov bort ca 90 min i ett nafs. Plockade ut startkit och käkade på en grymt god indisk restaurang. Rundade av med lite bubbel i hotellbaren samtidigt som vi tränade på att se mycket upptagna ut när det visade sig att vi valsat in på en salsakväll.

Fredagen tog vi en turistbåt ut på Lysefjorden för att bilda oss en uppfattning om fjorden och bergen runt omkring. Det var oändligt vackert och jag kände mig åter som en mycket lycklig lottad människa. Mitt swimrunintresse har tagit mig till platser jag aldrig skulle ha besökt annars.

Vi såg startplatsen, Fantahålå, och blickade upp mot Preikestolen på sina majestätiska 600 höjdmeter. Från fjord och upp till himlen ska vi ta oss ett par gånger. Om Engadin var högt så är det här megahögt.

Efter en smarrig räkmacka på Fisktorget så tog vi fredagens powernap. Snart har jag uppgraderar mig själv till svart bälte i avslappning och powernaps. 


På kvällen väntade buffé och racemeeting. Mycket surr och förväntningar och en stor spridning avseende nationalitet. Det ska bli grymt att få uppleva banan som verkar vara något helt extra. Jag räknar med mindblowing. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s