Här och nu

Hade jag haft en skylt på dörren där hemma så hade det inte stått Gone Fishing utan Gone Exploring just nu. Jag är mitt uppe i en virvelvind av upplevelser och möten. Både med människor, natur och mina egna känslor och tankar. Skulle nog närmast kunna sammanfattas som att jag är hög på livet. 

Receptet för att uppnå detta har för min del varit att

  1. Hänga med inspirerande och härliga människor
  2. Våga säga ja till att testa nya saker

De två stegen ovan har lett till att jag cyklat min längsta sammanhållna mountainbikerunda och mina första 70 km på landsväg. Jag har cyklat genom teknisk terräng och vetefält, längs hästhagar och lantliga idyller. Jag har njutit av fart och känt den hissnade känslan i magen. Jag har varit beredd på att stå på näsan i blåbärsriset men har tagit mig över stockar och sten. Jag har skrattat och snackat, reflekterat och rullat. Jag har harvat och svettats. Jag har känt mig stark och lycklig.

Jag har utmanat höjdrädslor i svindlande höghöjdsbanor med barnen, testsimmat med skor tillsammans med Lowa och badat i kalkbrott med hästar galopperandes bredvid. Jag har simmat i havet och busat på vattenland. Jag har sprungit och jag har löpcoachat. Jag har tassat i skogen och bakat paj med blåa blåbärsfingrar. 

Jag har tävlat och jag har umgåtts. Jag har stannat upp vid havet och på mossiga stenar. Jag har strövat och funderat. Jag har känt mig levande och pirrig. Jag har fnittrat nervöst och gapskrattat högt. Jag har lyssnat och jag har pratat. Jag har levt och jag har upplevt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s