Evig vinter

Börjar nästan ge upp hoppet på att få vår och det senaste bakslaget med stora mängder snö fick mig att sucka lite inombords. Det är ju inte snö som ligger kvar utan en blöt massa att slafsa sig igenom.

Tog mina swimrunskor (som redan fått utstå det mesta) och begav mig ut på lunchen. Något planlöst (i brist på motivation) till att börja med men relativt snart började tanken på backintervaller att eka i huvudet. Efter lite velande och intern förhandling kom jag fram till att 6 stycken backintervaller á 75 s skulle få duga.

Sluggade mig upp i slasket och joggade ner. Sluggade mig upp och joggade ner. Så fortsatte det i 6 vändor. Jag lyckades dock tackla ner mig själv och mitt eget motstånd så att jag lurade till mig två bonusrundor på slutet.

Runt 10 min aktivt arbete uppför och ungefär lika mycket lugn jogg utför. Mer avancerat än så behöver det inte vara att få till ett intervallpass (som givetvis inleddes med lugn jogg och avslutades med detsamma).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s