Fight club eller bassängsim

Integrera Amphibians och Team Kul på vägen fortsätter att ligga i med både sim och spring inför sommarens swimrunlopp. På fredagar simmas det med SPIF triathlon i Eriksdalsbadet och det brukar alltid vara en succé. Passen är varierande, ibland väldigt utmanande och ibland lite åt det snällare hållet. Det som alltid gäller är att det är ett riktigt trevligt gäng som simmar.

De senaste tillfällena har coach Mike stått på kanten och dirigerat oss. Vi har fått tävla mot varandra, simmat pulshöjande intervaller, tränat på drafting, tekniktränat och lekt med både pip (tempo trainer) och Finis Tech Toc. En del pass har haft inslag av Fight club där vi har fått simma tre i bredd och där stackaren i mitten har fått utstå diverse störande moment. Som att någon trycker ner benen på en, simmar över en, prejar en, drar i fötter och är allmänt störiga. Väldigt bra träning inför lopp i öppet vatten där folk tenderar att bete sig som idioter ibland och man får räkna med både sparkar i huvudet eller en paddel rakt in i armen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s