Att pussla

Det gäller att ha en förmåga att pussla här i livet. Allt från vardagspussel till livspussel till att plocka upp bitar av sig själv när något sorgligt inträffar och man rämnar lite itu. För tiden läker och ibland träffar man på ljuspunkter även när det är som mörkast. 

Att få tid att tänka, känna och reflektera är inte alltid så dumt och talesättet att när en dörr stängs så öppnas en annan känns just nu högst relevant. Det kanske inte är samma typ av dörr som öppnas men det kan vara något nytt som väntar där bakom. Något som ger energi. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s