Schersmin 

Jag älskar doften av smultronschersmin och speciellt när jag är ute och springer och doften plötsligt omfamnar mig. Jag blir alltid lika positivt överraskad och fylld av lyckokänslor. 


Har trots detta haft allmänt svårt att finna motivation till att ge mig ut. Det är olikt mig och trots att jag har semester med barnen och ”all tid i världen” så tycks den inte räcka till. Skjuter på löpningen och lurar mig själv att tro att det där passet kommer att bli av fast lite senare på dagen. Lite senare på dagen är klockan plötsligt tio på kvällen och då är det inte läge att ge sig ut. Hopplöst fall av latmaskfeber måste ha drabbat mig. Eller så handlar det helt enkelt om att annat av intresse just nu fyller både tid och tankar. 

Ibland tänker jag att det är som att hela året har kommit ikapp och att jag äntligen är redo att fylla livet med människor och aktiviteter som ger mig energi. I samma veva behöver jag skala bort sådant som stjäl energi. Jag har en grundläggande bra och positiv känsla kring var jag vill lägga energi och även en hyfsad uppfattning om vilka områden jag ska undvika. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s