Backintervaller

På lillfrökens allra första födelsedag gjorde jag mina allra första backintervaller. Kändes lite märkligt att fira att jag ett år tidigare födde barn med att springa uppför en backe fem gånger. Tänk om jag hade vetat det på BB, att om exakt ett år kommer jag kuta uppför en brant backe så pass snabbt att jag vill kräkas. Fem gånger dessutom.

Ibland undrar jag om jag inte är lite galen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s