Mysigt bad men vidrig löpning

Loppan och jag var och badade på Mörbybadet och hon är en riktig liten våghals. Kastar sig utför vattenrutschkanan och klättrar högst upp på den gigantiska uppblåsbara delfinen för att sedan hoppa ner. Igår vågade hon sig till och med på att simma under vattnet utan puffar. Stolt dotter och mycket stolt mamma.

På eftermiddagen gav jag mig ut och sprang. Hade som mål att springa 12 km men det visade sig vara tufft att göra på en liten smörgås till frukost, en wienerkorv till lunch och en banan. Till råga på allt hade jag nog lite för lite vätska i kroppen så jag gick in i väggen i en av backarna i Ensta-spåret. Övervägde att avbryta och gå hem, men pallrade mig gåendes upp för backen och testade sedan att springa lite igen. Det fungerade tills det var dags för nästa backe där det tog tvärstopp igen. Tog mig i alla fall hem springandes och lyckades på ren envishet skrapa ihop mina 12 km. Lärdom av detta är att ladda betydligt bättre med vätska och energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s