Pizzakväll och fjärde advent

Helgen har varit av det trevliga, mysiga och roliga slaget. Igår hade vi besök av Johan, Jessica och Maja för att prata nyår och äta pizza. Stora tjejerna var på fnitterhumör och då båda (vid en ålder på 4,5 år) har trätt in i den beryktade kiss- och bajsåldern så var det mycket fokus just på det området från deras sida. Knasfior.

Idag har vi haft en familjedag med julbord på Såstaholm där W åt det mesta medan L la mest krut på efterrättsbordet och (lite otippat) ankan i tryffelsenap. Jag riktade istället in mig på deras olika typer av lax, men det slutade som vanligt med att jag ändå föråt mig på gottiset.

Vi har även adopterat en liten julgran och den valdes med omsorg av L. Ett praktexemplar som även fick en välkomnade kram av L när den fick komma in i värmen.

20111218-192836.jpg 20111218-192843.jpg 20111218-193532.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s