Snöblasklöpning

Testade foten idag och jag var både rädd och lite nervös. Rädd och nervös för att foten skulle protestera, för att det skulle vara jättejobbigt efter mitt uppehåll, för att det skulle vara halt, blött och kallt. Det var väldigt blött och visst kände jag hur det sipprade in i skorna ibland men det var ett betydligt mindre problem än jag hade trott att det skulle vara.

Jag kände inte alls av foten under passet men nu några timmar senare så ömmar den lite. På det hela känner jag mig väldigt lycklig över att ha fixat mitt första riktiga vinterlöppass. Mina nya vintertights var dessutom väldigt sköna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s