Kort löpning med broddar

Stack ut för att testa broddarna på en liten runda igår. Det tog inte lång tid innan jag höll på att bli galen för att broddarna envisades med att åka av högerskon med ojämna mellanrum. Det blev många stopp och jag fick inte alls något flyt i löpningen. Tyckte dessutom att jag blev kall om öronen och fick känningar i mitt tidigare skadade vänsterknä. Löpning på vintern är inte särskilt roligt och jag känner mig långsam och skröplig och längtar till barmark, vår och lätta snabba löpsteg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s