Kakberg och långpass

Trots att jag i helgen fick äta stora mängder American cookies, tårta och choklad så känner jag mig lite nere och sliten. Söndagens långpass var tungt med -10 grader och packad och hal snö. Sofia och jag tog ett varv runt Brunnsviken och jag frös inte så farligt under passet, men väl hemma hade jag svårt att få upp värmen igen.

Trots lång och varm dusch var jag blå om läpparna och jag känner mig fortfarande frusen och på gränsen till sjuk. Kanske tar långpassen för hårt på mig?

2 reaktioner på ”Kakberg och långpass

  1. Det är tufft att springa långpass. Själv mådde jag illa och fick tvinga i mig lunchen efter passet i söndags och sen var jag tvungen att sova middag i två timmar innan jag var i närheten av mig själv igen. Som tur är så är det inte så varje gång…

    Som jag tjatat om förut så är det viktigaste att äta och dricka ordentligt dagarna före och efter passet, och att vila ordentligt medan immunförsvaret är nedsatt. Du fixar det här!!!!

    • Känner att jag behöver all pepp och alla tips jag kan få. Just nu känns det mesta som rör löpning rätt bedrövligt. Det är så trist när det mest känns tungt och jobbigt, men det är ju så som vi pratade om senast, att vissa dagar går det bra och vissa dagar mindre bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s