Sightseeing till fots

Långpassade alldeles solo med en ljudbok som enda sällskap idag. Målet var att klara ca 15 km, men någonstans långt inne viskade den envisa sidan av mig att jag skulle försöka nå 19 km. För att bevisa för mig själv att jag kan, även utan sällskap. Tack vare mitt och Sofias tidigare långpass så visste jag att det var möjligt rent fysiskt och psykiskt.

Löpningen kändes bra idag även om underlaget var lite sådär. En något värmande sol i ansiktet och lätta ben som jobbade fint. Jag drack både energidryck och vatten under passet men dessvärre protesterade min mage efter drygt en mil. Lyckades dock få ihop mina 19 km. Nöjd, stolt och trött.

En reaktion på ”Sightseeing till fots

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s