Igår sömn, idag kvicka ben

Tröttheten igår botades med en tidig eftermiddag och två och en halv timmes sömn. Det gav mig oanade krafter och vips så hade jag avverkat ett shoulders and arms-pass i sann P90X2-anda. Att kunna träna hemma är grejer det.

Apropå träning så anordnade Intersport tillsammans med Itrim och Zens ett yogapass i Täby C för ett tag sedan. Jag var där och yogade och det lottades ut presentkort på Intersport och sex månaders gratis träning på Zens. Jag missade dock dessa vinster utan vann istället startavgiften på Itrims viktminskningsprogram. Tjoho, precis vad jag behöver…not. Men jag är inte bitter…

Idag var jag så sjukt löpsugen att det blev fem (relativt) kvicka kilometer i regnet. Kollade inte pulsklockan utan försökte köra på känsla. Slutade med ett tempo runt 5:25/km. Det bästa är att jag inte maxade, jag har mer att ge. Ska bara våga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s