Snurrar i mitt huvud just nu

Just nu har jag träning och tävling på hjärnan. Jag tycks om och om igen landa i en nyfikenhet att ta reda på mer om hur man laddar inför lopp, vilka skor och kläder som är bäst för det stundande Ångaloppet, hur man bäst preppar för att slippa skavsår, hur man lär sig frisimma osv. Känns som att jag har hittat en ny hobby som just nu uppfyller mig och skänker mig väldigt mycket lyckokänslor.

Jag har så mycket att lära mig och så många äventyr och utmaningar som väntar.

En reaktion på ”Snurrar i mitt huvud just nu

  1. Haha, jag håller med! Försöker hålla bort alla såna tankar tills efter jubbemaran, trots att jag har varit sugen på att gå ner och provsimma varje dag! Sen jäklar, då kör vi!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s