Förändringar och spring i benen

Söndagen var inte bara slutet på ännu en vecka utan även slutet på vår julledighet och slutet på mitt förra konsultuppdrag. Jag är inte överdrivet förtjust i förändringar. Egentligen inte förändringen som sådan utan mer väntan på en förändring. När jag vet att en förändring står för dörren så vill jag liksom sätta hälarna i marken och bromsa och detta oavsett om det är något positivt som väntar. När det inte längre går att bromsa så blir det nästan alltid väldigt bra. Jag skulle vilja påstå att jag tycker om förändringar när de väl är genomförda.

Nåväl, de senaste dagarna har varit en tung bromsande uppförsbacke inför nya uppdraget, men nu när jag väl är där så känns det bra.

För att skaka av mig lite stress/nervositet så stack jag ut på ett löppass på söndag kväll. Kände att det gick snabbt (i mina mått mätt) och att jag hade bra tempo i benen. Invigde min nya löparväst som jag fyndade på rea häromdagen och jag önskar att jag köpt en tidigare.

20130109-080205.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s