Jullovsträning

Har hållit mig hemma med minibus idag. Hon är inne i en fas där hon ena sekunden gosar och pussas för att i nästa sekund få raseriutbrott utan dess like. Turbulent att vara två år.

Lillbusan hade dock inga problem med att heja och skratta åt mig när jag körde ett kort NTC Get Focused-pass mitt på dagen. ”A mamma gör?”, som hon säger när hon tycker att jag gör något lustigt. Körde passet Butt Buster och det kändes som det tog på rätta stället. Passet kändes inte heller lika enformigt som vissa andra NTC-pass. Vissa pass känns ihopslängda utan någon som helst logik och med övningar som är svåra att utföra på ett kvalitativt sätt efter varandra.

Nu på kvällen har jag varit otroligt trött, men lyckades ändå övertala mig själv att köra ytterligare ett NTC Get Focused-pass (Shoulder shaper) och ett P90X2 AbX-pass. Shoulder shaper visade sig vara på tok för tung att köra med 3 kg hantlar så jag fick improvisera med lösa viktplattor istället. Körde dock så mycket som möjligt med hantlarna och bytte enbart till viktplattor när det blev alltför tungt.

20130103-215819.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s