Revanschen och lite stressfail

Måste nog ändå säga att jag fick lite av en revansch under onsdagens simning. Jag hade kontroll och överlevde både teknik och snabbsim utan att drunkna så nu kan jag få se fram emot nästa tillfälle. En bra mycket trevligare känsla än paniken inför förra passet.

I övrigt har den här veckan rasat förbi och jag har haft många koncentrationskrävande uppgifter och möten på jobbet. Såhär på fredagskvällen känner jag hur anspänningen liksom ligger och vibrerar i huvudet. Har nog ett fint stresshormonspåslag just nu. Planen var att hämta barnen på dagis idag men jag var tvungen att än en gång ringa in farmors hjälp eftersom jag hade arbete upp över öronen. Ska försöka skaka av mig allt nu och fokusera på lugnt födelsedagsfirande imorgon. Ingen mer stress!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s