Seger

Idag segrade jag över min mage under långpasset. Magen tyckte att det var läge att börja stöka redan på morgon (som om den visste vad som väntade). Det är sällan ett bra tecken men idag preppade jag mig med två Dimor-tabletter och hade inte ett enda magbekymmer under de 28 km jag sprang med Sofia. Känslan avseende magen var fantastisk! (Sen var det såklart tungt att mana på benen i nästan tre mil, men utan magbekymmer så var det betydligt lättare.) Kunde till och med knapra både bar och energidryck.

Rundan gick från Danderyds sjukhus, runt Brunnsviken mot Haga och sedan ut på Djurgården och tillbaka via Gärdet och Stora skuggan. En trevlig och omväxlande runda och jag är som mest stolt över att vi efter ett sista mat och vätskepromenaden i Stora skuggan lyckades ta oss hela vägen till DS utan stopp. Backarna mellan Ekhagen och DS är inte helt angenäma med 24 km i benen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s