Någon gång ska vara den första

Idag hade jag ytterst begränsad tid för löpning på lunchen så mina alternativ var att strunta i att springa eller köra något typ av superintensivt och kort intervallpass. Bestämde mig för att testa Tabata-intervaller och då detta var min första gång så blev det som en testomgång.

Först en kort uppvärmning på ca 5 min och sedan två set Tabata, dvs löpning i högt tempo i 20 s följt av 10 s vila som upprepas åtta gånger. Sekunderna rasade iväg både i intervaller och vila. Körde en längre paus mellan de två seten och samlade lite kraft. Trots det så gick de åtta intervallerna i set två betydligt långsammare än i set ett. Tar det som ett tecken på att jag körde på bra i set ett.

20130424-174929.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s