Min revansch, 31 km

Sista långpasset innan maran och vi körde stora maravarvet plus transport från och till Stora Skuggan. Lite drygt 31 km blev det och den löpning jag upplevde idag var raka motsatsen till förra veckans misär. Lugn och stabil med pigga ben. Detta trots att jag loggat fler kilometrar än tidigare under veckan. Tror jag slutar på ca 52 km med dagen insats och det känns riktigt bra.

Jag körde ingen konstig uppladdning och valde bort alla typer av sportdrycker och bars. Laddade vätskebältet med ProViva blåbär, Resorb Sport, vatten, cashewnötter och torkad frukt. Var nervös för att jag skulle få energibrist men det var inga problem. Nu är jag laddad till tusen inför maran, det ska bli riktigt kul.

20130512-230441.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s