Bamse-tårta till Lowa

Sedan Wilja firades med en Nicke-tårta för snart ett år sedan så har Lowa sagt att hon vill ha en Bamse-tårta när hon fyller år. Nu när sexårsdagen närmar sig så frågade jag henne återigen vad hon vill ha för tårta. Eftersom hon gärna vill ha Star Wars-kalas, så tänkte jag att hon kanske hunnit ändra sig angående Bamse-tårtan. Icke. Bamse-tårta skulle det vara och Bamse-tårta fick det bli.

Testade en ny kombination på fyllning och måste säga att Dumle-fluff och päronmousse gick fint ihop.

20130615-235049.jpg

20130615-235104.jpg

Efter att ha fixat hela förmiddagen så däckade jag och sov bort någon timme efter tårtfikat. Det är påfrestande att kalasa och imorgon är det dags igen. Då vankas det discobowlingkalas med tio stycken 5-6-åringar (och en liten Wilja).

För att inte slarva bort hela helgen ur träningsperspektiv så stack jag ut strax efter kl 21 på ett intervallpass. Körde uppvärmning ner till IP och därefter två omgångar av 600, 400, 200 m. Efter att jag fått ner pulsen efter sista tvåhundringen så körde jag en omgång Tabata innan jag tuffade på hemåt. Ville gå lite efter en backe, men stod på mig och gav inte efter. Min kropp orkar mer än vad min hjärna vill låtsas om.

En sista reflektion är att jag älskar sommaren och ljuset. Det är fantastiskt att kunna sticka ut efter kl 21 och köra intervaller utan att det är becksvart och kallt.

20130616-001434.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s