Älskade fina Lowa

För exakt sex år sedan befann sig jag och Martin inne på BB Stockholm. Vi hade just blivit inskrivna och jag minns att jag var förväntansfull men samtidigt oändligt trött. Trött pga flera dygn utan ordentlig sömn och trött på att ha ont. Och ondare skulle det komma att göra de närmsta timmarna.

Jag minns inte alltför mycket men jag minns att jag fick jobba hårt för det mirakel som skulle visa sig vara vår älskade dotter. Vår Lowa. Underbara, älskade Lowa, som nu fyller sex år. Vår fina tös som visat sig vara full av empati, glädje och nyfikenhet. Hela mitt hjärta fylls av värme vid tanken på den fantastiska person som för sex år sedan äntligen blev en del av mitt liv. Mamma älskar dig, Lowa.20130618-234830.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s