Intervaller på land och i vatten

Backintervaller är inget jag längtar efter, men jag pressar mig igenom ändå. Igår fick jag tips om backe av Sara och pinnade dit på lunchen. Blev lite väl långa pauser och inte jättebra fokus eftersom jag fortfarande hade jobbet i skallen, men förhoppningsvis gav det ändå något.

Ett problem jag har är att jag gärna vill slappa på väg hem från intervaller och speciellt backintervaller. Jag brukar vara så slut att jag inte orkar hålla löpningen hela vägen tillbaka. Även igår signalerade min hjärna frekvent att jag borde ta små pauser, men jag viftade bort alla sådana tankar. En liten bit till, bara uppför backen, förbi krönet och sedär, det gick ju.

På kvällen var det avslutning på sista crawlkursen. Jag var inte på topp. Har haft förkylningskänningar i flera dagar och det blev extra tydligt i vattnet. Vi fick köra intervaller av alla dess slag och jag hade inget att ge. Armar var trötta och jag hade svårt att syresätta musklerna. Avbröt vissa övningar och valde att lyssna på kroppen. Övningar som i vanliga fall är tuffa och jobbiga, var igår omöjliga.

Nu måste jag försöka få in rutinen att hålla igång simningen även under sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s