Kesoreklam

Lillfia i familjen älskar keso. Hon äter keso till allt och fröken var riktigt glad när jag hade tagit med keso till badet idag.

20130728-211442.jpg

På träningfronten börjar jag få in en riktigt fin känsla i min simning nu. Älskar att simma i Rösjön och om jag tidigare kände mig ansträngd vid längre sträckor så tycks jag ha hittat ett lugn som får mig att glida fram längre sträckor utan problem.

Har haft en tuff löpvecka med både backintervaller och 800 metersintervaller. 800 metersintervallerna körde jag runt Mörtsjön och det är mer kuperat och ett mjukare underlag än jag är van vid (asfaltslöpning). Hade tänkt mig ett långpass idag men jag körde Enstas enmilare istället. Här är det återigen kuperat och mjukare men jag tycker att jag hade bra driv i benen idag. Börjar dessutom ana att jag löper bättre med mina Acceleritas än med mina dämpade Pegasus. Jag har nog kört Enstas 10 km utan paus tidigare men de senaste gångerna har jag fått känna mig besegrad. Dock inte idag. Jag körde på och matade på i backarna. Kanske är det kvalitetspassen som gett utdelning eller så är det yogapasset igår som hjälpt till att förbereda mig. Näst sista backen i Ensta är lång och seg men efter att ha kört backintervaller där tidigare i veckan så visste jag att det bara var att köra.

Måste tillägga att jag höll ett öga på Amfibiemannen igår och att jag allt är lite sugen på att köra nästa år. Kanske blir det ett mixlag med maken? Nu får jag längta lite till Ångaloppet istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s