Astrid Lindgrens värld

Tillsammans med familjen gjorde jag Astrid Lindgrens värld torsdag och fredag. Vi bilade ner till Vimmerby redan i onsdags och övernattade på Karaktärshotellet. När vi bokade rummet två dagar innan vistelsen fanns bara de så kallade ekonomirummen kvar. Lite billigare och lite mindre, men samtidigt lagom med utrymme för två övernattningar. Barnen tyckte dessutom att det var jättebusigt att handfatet satt inne i duschen.

Vi körde nästan två heldagar på ALV. Första dagen var det allmän orientering och fokus på Pippi och Ronja. Dag två var det lite lugnare och vi kollade in Bröderna Lejonhjärta och Emil. Det var varmt, speciellt på fredagen men samtidigt perfekt väder för att strosa runt.

På fredagskvällen när vi kom hem hade jag så mycket spring i benen efter en dag i ALV och nästan fyra timmar i bil att jag stack ut på en liten runda trots att klockan var mycket. Hade en bra känsla och skramlade ihop drygt fem kilometer.

Igår var det rekordfint väder och vi hängde på Rösjöbadet större delen av dagen. Det är verkligen ett trevligt litet bad och perfekt för simning. Det är toppen att kunna passa på att turas om att simma medan barnen badar. Har nog aldrig simmat så mycket som den här sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s