Jag och ankorna

För några dagar sedan ställde jag mig på vår intelligenta badrumsvåg som bland annat mäter procent kroppsfett. Jag har i ren protest inte vägt mig på länge eftersom jag vet att det får mig att tänka och tycka saker om min kropp som inte alltid är så sunda. Hursomhelst så ställde jag mig på vågen som kvickt talade om att jag faller under kategorin fetma när det gäller kroppsfett. Jag faller alltså inte ens in i kategorin överviktig utan i den farligare kategorin fetma. Känns lite skönt att veta inför Ångaloppet…för visst är det så att det är fett som får ankor att flyta så bra?

2 reaktioner på ”Jag och ankorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s