Supersöndag

Den här helgen har varit precis så bra som jag ville att den skulle vara. Jag fullkomligt stupade i säng redan vid kl 21 i fredags (trots att jag tog en powernap) när jag nattade Wilja. Sov som en stock till lördag morgon och efter att ha varit uppe med W några timmar så sov jag lite till. Sömn har varit ett av ledorden den här helgen.

M har varit tvungen att jobba så lillfian och jag åkte själva över och firade storebror som fyllt 40. Mysigt med alla små kusiner som röjde för fullt. Kändes lite konstigt att Lowa inte var med men enligt alla rapporter från Portugal så har hon haft en toppenvecka.

Söndag väcktes jag tidigt av Wilja men efter att ha fixat frukost somnade jag visst i soffan. Hoppsan. För att låta M få arbetsro så stack W och jag till centrum för att gå på bio. Första gången för Wilja.

Långpassade och 18 km gick som en dans trots att benen var lite tunga i början. Vissa dagar flyter långpassen verkligen fint och det känns så jäkla bra. Direkt efter löpningen fick jag hjälp av W att kratta löv. Lövhögen var alltifrån en säng till en bil.

Nu sitter jag och bara längtar efter att min Lowa ska komma hem. Finaste sexåringen i stan, min lilla loppa.

20131020-192959.jpg

20131020-193023.jpg

20131020-193102.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s