Intervallavslut i bassängen

Sista tillfället för denna gång på träningsgruppen i crawl. Mina stackars armar, axlar och lår fick så de teg under måndagens lunchstyrka i cirkelform med Sara, Lisa, Kicki och Emma och det gjorde gårdagens pass till en riktig utmaning.

Större delen av passet var uppbyggt på intervaller. 4 x 100 med start 2:15, 4 x 50 med start 1:10, 4 x 25 med start 35. Vila i form av 50 m fritt mellan de olika blocken.

Mina armar var trötta och det kändes som att jag vobblade fram eftersom coremusklerna också skrek. Är väldigt nöjd att jag lyckades genomföra intervallerna med jämn fart och med lagom lång vila. Jag tycker att jag har bra kontroll över fart och vad som krävs för att hålla mig inom ramarna (dvs inte simma för fort eller för långsamt).

Några härliga bilder från lunchstyrkan häromdagen:

20131024-093527.jpg
Mina underarmar (!?!) gråter idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s