800-metersintervaller och FN-dag

Jag är alltid grymt nöjd när jag får till ett intervallpass och extra positivt blir det när man får sällskap. Igår var vi ett gäng tjejer som stack iväg till Zinken och körde på lunchen. Planen var 4 st 800-metersintervaller men vi klämde i med en sista bonusintervall eftersom vi hade så pass bra flyt.

Jag var rätt jämn med en annan tjej så vi turades om att agera tempohållare. Sara som är snabb som vinden agerade pepp genom att visa hur snabbt det kan gå. Kände mig pigg och full av energi resten av dagen och även om det är jobbigt där och då när man kör intervaller, så är det något av ett lyckopiller efteråt.

På eftermiddagen var det knytis på förskolan för att fira FN-dagen och det dukades upp med mat från olika länder. På Wiljas avdelning fick vi välja vad vi ville ta med så Martin stekte ett gäng American Pancakes som gick åt i ett nafs. På storbarnsavdelningen hade barnen själv fått välja land och vissa föräldrar fick mer av en utmaning när de skulle tillaga mat från Uzbekistan och Kongo.

20131025-084838.jpg 20131025-085036.jpg
Bild på flaggor lånad från förskolans FB-sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s