Lillasyster W

Börjar tro att lillasyster Wilja vill ha en alldeles egen lillasyster. För någon vecka sedan var en av hennes kuddar min bebis. Hon bar runt på den och tyckte jag skulle ta hand om min bebis. Jag försökte leja ut själva bära-runt-delen till henne och det verkade okej. Det var dock inte okej att jag sedan glömde kudden inne på golvet i barnens rum efter nattning. Mitt i natten stolpar W in till mig och säger argt att jag glömt min bebis på golvet. Det var bara att maka på sig och göra plats för Wilja och ”bebisen”.

Igår var det istället min foam roller som fick agera nytillskott i familjen. Den gröna rullen var lillasyster och som sådan skulle den givetvis sitta med vid matbordet. Hon är allt bra söt vår lilla tokfia.

20131111-134945.jpg

20131111-134954.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s