Pigga ben uppför

Lunchbackar idag tillsammans med en Lofsian och det kändes riktigt bra. Fick dock stressa iväg och klockan ville inte vara med och leka. Blev lite kort uppvärmning så vi började med att springa 30 sekunder uppför och gå 20 sekunder nerför. Detta upprepade vi fyra gånger innan vi joggade ner till början av backen.

Vi varvade sedan långa (2 min) och lite kortare (1 min) och försökte komma så långt som möjligt. Detta upprepades fyra gånger och på de långa var jag nästan uppe på toppen. Sista gången blev jag peppad och tog mig ända upp. Små segrar och framför allt ett trevligt pass.

20140129-170258.jpg

20140129-170304.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s