Hembakta vaniljbullar

Sedan fredag har jag varit sjuk. Feber och annat krafs och för att fördriva tid har jag bakat bullar. Jag bakar mina bullar med vetemjöl special och med extra mycket fyllning. Eftersom de blir så fantastiskt goda så har jag ålagt mig själv restriktioner när det kommer till bullbak. Jag får inte baka bullar för ofta (oklart hur ofta det är) och majoriteten av bullarna ska in i frysen och inte direkt ner i magen.

Jag tycker bäst om vaniljbullar men eftersom det doftar ljuvligt när man gräddar kanelbullar så brukar jag göra en liten mängd kanelisar också.

20140309-142301.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s