Vår i luften

Vår får mig att känna glädje och ikväll var en sådan kväll där jag fick lite försmak på våren. Till att börja med var det ljust när vi åt middag och grannpojken studsade över och frågade om L ville komma ut och leka. Underbart att se dem rusa omkring och jaga varandra.

Sedan snörde jag på löparskorna och gick ut för att springa hem mitt mål om minst 20 km i veckan. Långpasset brukar ju alltid rädda mig över gränsen med råge men denna vecka ställde jag in långpasset pga sjukdom. Under veckan har jag samlat ihop drygt 14 km så minst 6 km ville jag springa. Tänkte på det när jag sprang, att jag är en samlare. Jag samlar på kilometrar och mil och på upplevelsen av dofter, ljud och känslan av att springa. Ikväll bjöd upplevelsen på något som kunde likna vårvindar och ett mörkt och tyst lugn när solen gick ner.

20140309-230919.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s