Reashopping

Jag är en väldigt simpel löpare när det kommer till kläder. Använder funktionskläder men tycker inte om att spendera en förmögenhet på de senaste byxorna eller den där coola svindyra löpjackan som är årets modell. Det är klart att jag gärna vill ha schyssta prylar som är snygga, sitter bra och är funktionella, men jag kan lika gärna köpa förra årets modell.

Jag älskar med andra ord när jag kan göra kap på rea. Jag är väldigt förtjust i min windblocker från Casall (reakap, javisst) och blev väldigt glad när jag hittade en Casall windbreaker på 70% rea hos andmotion.se. Passade även på att köpa ett par X-socks och en sport-bh från Under Armour. Allt för en billigare peng än att bara köpa jackan till ordinarie pris.

20140328-201223.jpg 20140328-201309.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s