Löpcoachutbildning

I helgen gjorde jag något riktigt roligt och något som jag har tänkt på ett tag. Jag valde att följa en av mina drömmar och gick löpcoachutbildning hos PT-School och Urban Tribes. På det sättet bejakade jag en del av mig som jag inte vågat lyssna på så mycket tidigare. Det är de här existentiella frågorna som dyker upp ibland. Vem är jag och framför allt, vad vill jag och vad ger mig energi.

Jag har vetat en tid att löpningen (och träning i allmänhet) ger mig glädje och energi. Det är en energi jag gärna delar med mig av och jag tycker om att kunna inspirera och peppa andra genom att dela med mig av min erfarenhet. Med en löpcoachutbildning känner jag att jag får verktyg som kan komplettera den praktiska erfarenhet jag själv har sedan tidigare.

Det är inom coachning och träning som jag älskar att röra mig. Nu ska jag fortsätta lyssna inåt och se vart det kan leda mig.

För att prata lite om utbildningen som sådan så var den uppdelade på två dagar. En dag med teori inom bl a anatomi, fysiologi, träningseffekt, pulszoner och ledarskap. Dag två innehöll praktik där vi pratade och utövade coachning, löpteknik, löpskolning, löpstyrka och rörlighet.

20140331-171710.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s