Crawl med struktur

Under ett och ett halvt år har jag tränat crawl i grupp en gång i veckan (med uppehåll över sommaren). Jag har gått från nybörjare till avancerad/träningsgrupp och hade kunnat fortsätta med den sistnämnda i all evighet. När senaste kursen tog slut valde jag dock att inte fortsätta. Främst för att jag hade tröttnat lite på upplägget och kände att jag borde kunna klara mig på egen hand med den kunskap jag samlat på mig. Jag upplever dessutom att jag har lätt att fastna i det trygga och bekanta och stanna upp i min utvecklingen.

Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid i crawlgruppen, men det är dags att hitta ny glöd och nya utmaningar. I korta drag innebär det att simma mer på egen hand och att planera och strukturera simpassen så att de blir kvalitativa. Som exempel kan nämnas att jag börjat lägga in minst ett block med paddlar för att öva upp paddelvana och arm-/axelstyrka inför mina swimrunlopp.

Snart börjar utesäsongen
20140404-082811.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s