Soon we will meet again

Imorgon ska jag på dejt med Lidingö igen. För ganska exakt ett år sedan tog ön knäcken på mig. Envis som jag är så vägrar jag att ge mig och min inställning är att loppet imorgon kommer att gå bra.

Eftersom Stockholm Marathon den 31/5 är mitt stora mål så siktar jag inte på någon supersnabb rekordtid imorgon. Loppet kommer att få bli ett vanligt långpass men det ska mycket till om det inte blir rekord för mig på banan ändå. Det kommer vara svårt att ta sig fram långsammare än förra året, om man säger så.

Bästa uppladdningen i form av en heldag på Grönan med mina tjejer
20140502-230508.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s