Talangfull och talanglös

Senaste veckorna (månaderna?) har jag varit obeskrivligt trött och jag känner att jag kommer tillbaka till det hela tiden. Trött i kropp och kanske lite i själ också. Det finns väldigt lite motivation för träning och jobb och det känns som att jag söker något. Vet bara inte vad. Kanske vila? Kanske sol? En ny hobby?

Jag saknar träningslust och känner just nu att jag bara vill lägga av (fast det vill jag ju egentligen inte). Jag upplever att jag kämpar men inte får utdelning och då känns det mest bara trist att harva på med träningen. Jag känner mig talanglös och det är sällan en motiverande känsla. Jag vet att jag springer mycket i jämförelse med vissa och att jag ska vara stolt över det. Samtidigt vet jag att jag aldrig kommer att bli bäst i världen på löpning och det är inte där mitt problem ligger. Jag vill bara hitta det där området där jag känner att jag har något att bygga på. Där jag trivs och kan utvecklas.

Antagligen är det inte inom löpning, simning eller yoga som jag hittar mitt kall. Hur mycket jag än önskar att jag kunde det. Jag springer långt men gör det sällan bra, jag försöker springa fort men förblir långsam. Jag försöker yoga och bli smidig men är fortfarande stel som en pinne och kommer aldrig kunna göra de där coola yogaposerna.

Jag tror att jag har talang när det gäller att motivera och peppa andra. Synd att jag är talanglös när det kommer till att motivera mig själv.

20140701-144158-52918490.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s