Litet Ångaloppet-genrep

Jag och Sofia åkte ut till Hellasgården igår eftermiddag/kväll för att köra ett genrep inför Ångaloppet. Milebreaker anordnar ett antal testtävlingar och det kändes skönt att slippa ta ut en egen bana och istället kunna följa snitslingen. Man kör en rundbana som består av ca 3 km löpning och 1 km simning fördelat på tre löp- och två simsträckor. Banan körs sedan två varv.

Det kändes lite ovant att köra utan våtdräkt och paddlar, men eftersom det är så vi kommer köra på söndag så ville vi köra samma utrustning igår. Ångaloppet är ett av få swimrunlopp som inte har krav på våtdräkt. Jag skulle tro att det till viss del beror på att simsträckorna är så pass korta och att den totala simsträckan ”bara” är två kilometer. Hursomhelst så är det väldigt skönt att slippa springa med våtdräkt.

20140808-085725-32245096.jpg

Sofia och Theresia preppar lina.
20140808-085725-32245496.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s