Effektivare löpning

KALAS-metoden, visst låter det trevligt och det var precis så det var att gå på löpteknikkurs med Fredrik Zillén i Team Snabbares regi. Fredrik är otroligt kunnig, rolig och proffsig och tillsammans med Sofia, Martin och Jonas fick jag en lärorik söndagsförmiddag.

Metoden går ut på att man bryter ned löptekniken i mindre beståndsdelar som man sedan pusslar ihop. Man pratar knän, armar, lodlinje, avslappning och svanskota. Det jobbigaste, men samtidigt det nyttigaste, var att få se sig själv springa på de före- respektive efterfilmer som producerades.

Det var tufft att se heffaklumpen som sprang på den första filmen men därefter upplyftande att se vad jag kunde åstadkomma på bara några timmar. Jag känner mig både pirrig och hoppfull med min nya verktygslåda och kan intyga att det var väl investerad tid.

IMG_2740.JPG

IMG_2737.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s