Ett återseende

Det visade sig bli ett kärt sådant när jag igår stack till Tanto och flirtade med blodsmaksbacken. Det blev fyra vändor i backen eftersom jag var tidspressad men fyra vändor är alltid bättre än inga vändor.

Tänkte på tekniken och fokuserade på små, kvicka steg, armpendling och avslappning. Fick ett fint flyt och kände att löpningen satt där den skulle.

Jag hade initialt tänkt att jag skulle springa fler vändor i backen men tiden tillät det inte. Vid sådana tillfällen jobbar jag med kvalitet och gör det bästa utifrån de förutsättningar jag har. Jag försöker inte ta igen missade vändor senare i veckan utan kör vidare enligt planerade pass.

IMG_2862.JPG

IMG_2869.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s