Supersöndag

Startade med 10 km löpning för att inte missa mitt mål om minst 20 km/vecka. Tycker att löpningen har svängt och att den nu känns mer angenäm igen. Svackan kan ha berott på stress och vad som kändes som tusen timmar på resande fot. Två veckor, fyra städer i fyra olika länder.

På kvällen var det dags för 90 min masterssimning. Ny grupp, ny nervositet. För några år sedan hade det suttit långt inne för mig att ge mig i kast med något liknande. Nu är jag nervös men samtidigt tillräckligt trygg för att även känna mig förväntansfull.

Vilket pass det blev. Det var fullt ös med en härlig mix av frisim, bröstsim och fjäril och jag tror att det kommer att ge mig en skjuts i min simning. Det var dessutom roligt hela vägen rakt igenom och jag riktigt längtar efter nästa söndag.

IMG_2918.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s