Heldag i bassäng

Höstlov med tjejerna och vi har haft en härlig dag på badhuset. Lowa simmar obehindrat och Wilja körde en våga-vägra-puffar och ville köra utan hon med. Vi hängde i den varma bassängen där lillfia bottnade när hon stod på tå. Känns som att hon är bra nära att knäcka simkoden för hon tar sig fram väldigt fint under vattnet.

Väl hemma var jag tvungen att ta en powernap och jag har blivit något av en mästare på att somna kvickt. Var verkligen slut efter att ha varit ensam och på helspänn med två barn på badhuset. Lowa tyckte jag var tråkigaste mamman i världen när jag sa att jag ville vila en stund.

Lyckades dock hämta mig lagom till Sofia frågade om jag ville hänga med och simma. Nytt badhus, annat fokus. Vi körde ett Hassepass med fokus på grepp och drag och det rev vi av relativt snabbt. Det är bra trevligt att köra tillsammans.

Älska lata, men ändå aktiva dagar.

IMG_2935.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s