Långpass i ytterligare tappning

Jag har svårt att hinna med långpass på helgerna. Dels går söndagslångpass bort eftersom det blir för tufft att långpassa i löpning för att sedan på kvällen simma hård masterssimning i 90 min.

IMG_3216.JPG

Jag kan således välja långpass på lördagen eller någon veckodag. På lördagar har kidsen diverse aktiviteter på fm och på em prioriterar jag familjeaktiviteter. Eventuellt kan ett långpass genomföras på lördag kväll när tjejerna lagt sig, men det är inte något jag vill göra varje lördag.

För att få in ett långpass den här veckan så sprang jag från jobbet, 17 km. Det blir löpning med ryggsäck och med en del rödljus och stopp genom stan. Jag tänker att det är bra eftersom det tvingar mig att vara ute extra länga och med extra vikt. Det är kanske inte optimalt att behöva stanna titt som tätt men ur ett swimrunperspektiv så gör det inte så mycket eftersom det är en hel del start och stopp i swimrun när man ska i och ur vattnet. Med andra ord bra att träna på att få igång ett par ben som fått vila en stund.

IMG_3226.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s