Tungt i november

Upplever att november 2014 varit extra grå, lång och tung och hela min kropp skriker efter förändring som i solsken. Jag vet med mig att jag alltid reagerar på minskat dagsljus och i år har jag inte lyckats parera ens med träning på lunchen.

Det är mörkt och hela jag är matt och trött. Trött fysiskt och i knoppen. Jag försöker hålla igång träningen och även se till att jag får ordentligt med sömn. Trots detta kan jag utan problem sova två timmar mitt på dagen. Jag inser att jag skriver en liknande post varje höst men jag måste få det ur mig. Känns som det är en del i min kamp mot den lamslående hösten. Jag vill inte acceptera att det ska behöva vara så här men tänker att det kanske är däri lösningen ligger. Att acceptera och att på så sätt tillåta mig själv att kanske göra mer av det jag tycker om när hösten kryper sig på och kanske jobba lite mindre.

IMG_2884.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s