Promenad på lunchen

För att tanka ljus och luft tog jag en promenad på lunchen idag. Det händer rätt sällan eftersom jag ofta passar på att springa om jag har tid och möjlighet. Med förkylningskänningar kan jag dock konstatera att jag underskattat det här med att promenera och att jag faktiskt uppskattar att kunna komma ut och röra på mig även om det inte går i rasande tempo (vilket det iofs inte gör när jag springer heller).

På fötterna Inov8 x-talon 212 för att inte slå ihjäl mig. I öronen ljudboken ”To Kill a Mockingbird” av Harper Lee.

2015/01/img_4702.jpg 2015/01/img_4695.jpg

2015/01/img_4692-2.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s