Lunchbacke på is

Dagens backe blev också en hal historia. Bakhalt uppför och med rädsla för livet utför. Först sex stycken backar á 1:30 och sedan fyra kortare backar á 40 sekunder. Alla var definitivt pulshöjande och de något längre gjorde benen lätt mjölksyratunga.

Fick sparka ut mig själv i spåret idag också och jag hoppas att det vänder snart så att det där suget efter löpning återkommer. Jag har haft perioder där jag har fått löpabstinens bara av att se andra löpare och det är där jag vill vara. Nästintill besatt av att få löpa.IMG_4718

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s