Maxad mix

Under senaste mastersonsdagen så fick jag praktisera alla fyra simsätt och ungefär lika spännande, pirrigt och roligt som det var att lära sig crawla, är det nu att träna fjäril. Första gångerna ägnade jag mig åt någon sorts sprattlande överlevnadssimning. Nu blir det bättre för varje gång och det är fjärilssimmet som ger den största kicken just nu. Crawl har istället börjat kännas trevligt, tryggt och lite bekvämt, i jämförelse.

Känslan av att känna hur fjärilskickar och armtag synkas och hur jag får ett nästintill magiskt och överraskande driv framåt är fantastiskt. Jag är en junkie för att lära mig nya saker, det är där jag finner störst motivation.

Har svårt att avgöra om bröst- eller ryggsim ska få hamna på min jumboplats över simsätt. Bröstsim känns trist, jobbigt och ineffektivt. Liten utdelning för mycket jobb (vilket antagligen pekar på avsaknad av teknik snarare än att simsättet i sig skulle vara dåligt). Mitt ryggsim ska vi inte alls tala om då det är bedrövligt och ångestframkallande. Skitjobbigt helt enkelt.

2015/01/img_4854.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s